Who's Online

We have 15 guests online

Forgotten your password?

Anketa

Kako doživljavate Wireless mreže ?
  
Naslovnica
INFO
Written by Nikola Bratic   
Sunday, 06 March 2011

Kako je u zadnje vrijeme bilo puno pitanja "Da li ako platim 100kn godisnje imam Internet?" Na to pitanje odgovrili smo: KAWireless nije Internet provider niti je to svrha udruge. Za spajanje na internet se raspitajte kod T-com-a, Iskona i ostalih providera. Mreža KAW je zatvorena mreža i preko nje se može na Internet preko proxy servera ali ako to ne radi to ne znači da se moze žaliti "Ne radi mi Internet ???".

Jos jednom bi htjeli napomenuti KAWireless je neprofitna udruga građana koji su svoje zajedničke interese pronašli u međusobnom bežičnom povezivanju informatičke opreme, bilo da ih interesi vežu uz samo razvijanje mreže ili čisto korištenje postojeće infrastrukture.

Last Updated ( Monday, 02 February 2015 )
 
Zamjena opreme na Vinici
Written by Nikola Bratic   
Tuesday, 16 November 2010
Jučer su na prispnoj točki Vinica promjenjeni kablovi koji idu na omicu i antenu prema Sv. Krizu isto tako zamjenjena je kartica na omnici koja je bila u kvaru. Korisnici KAW-a koji se spajaju na Vinicu sada ce imati bolji signal. Signal sa Vinice sada je vidljiv i po cjelom gradu. Zahvaljujemo se radio klubu Karlovac koji nam je pomogao oko zamjene, hvala branko.
Read more...
 
Godišnja skupština Udruge
Written by Nikola Bratic   
Thursday, 09 September 2010
Dana 17.09.2009. u 19.00 sati održat c'e se godišnja skupštuna Udruge KAWireless u prostorima Zajednice tehnic(ke kulture grada Karlovca u Grabriku, na prvom katu. Molimo sve c(lanove da do?u jer c'e se razgovarati o daljnjim planovima razvoja mreže i ostalim bitnim temama.
Last Updated ( Thursday, 16 September 2010 )
Read more...
 
HrfreeNET
Written by Nikola Bratic   
Sunday, 07 February 2010

Nakon malo dužeg vremena ponovno se okupljaju Wireless Udruge oko "Saveza Wireless Udruga u Hrvatskoj" (HrfreeNet). Ovaj put je pristup malo drugačiji i očekujemo bolje rezultate od prošlog puta kada se savez raspao zbog loše organizacije. Za sada su se definirani ciljevi i u pripremi je izrada web stranica HRfreeNet-a. Udruga KAWireless i njeni članovi djelovat će aktivno u Savezu koliko im slobodno vrijeme bude dozvolilo.

Last Updated ( Thursday, 11 February 2010 )
Read more...
 
Tecaj za P razred
Written by Nikola Bratic   
Thursday, 05 November 2009
Radioklub Karovac priprema odrzavanje tecaja za operatore P razreda. Molim sve clanove kluba ako znaju potencijalne kandidate da ih izvjeste o datumu okupljanja.
 
Okupljanje i dogovor o daljnjem tjeku odrzavanja tecaja za radioamatere operatore P razreda odrzat ce se u srijedu 18.11.2009. u 19:00 sati,  prostorije radiokluba "Karlovac", M Vrhovca 15
Read more...
 
Ruter Vinica
Written by Nikola Bratic   
Thursday, 30 July 2009

Zbog kvara na ruteru Mikrotik RB532A koji je prestao raditi morali smo hitnom intervencijom zamjeniti ruter na stupu. Postojeći ruter je zamjenjen sa RB 600A koji ima puno bolje perfomanse od postojećeg. Uz samu promjenu rutera dogodilo se i novo potpisvanje ugovora sa T-Mobile za korištenje stupa na Vinici. Ugovor je potpisan na još tri godine. Ovim putem zahvalili bi se T-Mobile na dozoli za korištenje stupa na Vinici koji trenutno povezuje Karlovac sa Zvečajem i Sv. Križem.

Last Updated ( Thursday, 30 July 2009 )
Read more...
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 Next > End >>

Results 1 - 7 of 25
(C) 2019 KAWireless - Udruga korisnika bežičnih sustava grada Karlovca
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.