Forgotten your password?

Anketa

Kako doživljavate Wireless mreže ?
  
Naslovnica
INFO
Written by Nikola Bratic   
Sunday, 06 March 2011

Kako je u zadnje vrijeme bilo puno pitanja "Da li ako platim 100kn godisnje imam Internet?" Na to pitanje odgovrili smo: KAWireless nije Internet provider niti je to svrha udruge. Za spajanje na internet se raspitajte kod T-com-a, Iskona i ostalih providera. Mreža KAW je zatvorena mreža i preko nje se može na Internet preko proxy servera ali ako to ne radi to ne znači da se moze žaliti "Ne radi mi Internet ???".

Jos jednom bi htjeli napomenuti KAWireless je neprofitna udruga građana koji su svoje zajedničke interese pronašli u međusobnom bežičnom povezivanju informatičke opreme, bilo da ih interesi vežu uz samo razvijanje mreže ili čisto korištenje postojeće infrastrukture.

Last Updated ( Monday, 02 February 2015 )
 
Pristupna točka Vinica
Written by Nikola Bratic   
Thursday, 26 June 2008

Nakon tri godine dosloje vrijeme da se zamjeni postojeća oprema na pristupnoj točki Vinica. U subotu 5.7.2008. zamjenit će se postojeći Access Point Dlink DWL 900 sa Mikrotik RB 532A. Sa postoćeom opremom dobit će se na brzini i kvaliteti pokrivenosti sa wireless signalom.

Za posojeće radove oprema je pripremljena. Planirano trajanje montaže opreme bit će od 8.00 do 18.00 sati. 

 

Last Updated ( Thursday, 26 June 2008 )
Read more...
 
Zamjena opreme na Vinici
Written by Nikola Bratic   
Tuesday, 16 November 2010
Jučer su na prispnoj točki Vinica promjenjeni kablovi koji idu na omicu i antenu prema Sv. Krizu isto tako zamjenjena je kartica na omnici koja je bila u kvaru. Korisnici KAW-a koji se spajaju na Vinicu sada ce imati bolji signal. Signal sa Vinice sada je vidljiv i po cjelom gradu. Zahvaljujemo se radio klubu Karlovac koji nam je pomogao oko zamjene, hvala branko.
Read more...
 
Natječaj za Udruge Grada Karlovca
Written by Nikola Bratic   
Tuesday, 10 June 2008
Udruga KAWireless Karlovac dobila je sredstava na natječaju od Grada Karlovca. Dobivema sredstava (3000 kn) bit će ovaj mjesec na računu Udruge. Ovim putem zahvaljujemo se Gradu Karlovcu
Last Updated ( Tuesday, 10 June 2008 )
Read more...
 
HrfreeNET
Written by Nikola Bratic   
Sunday, 07 February 2010

Nakon malo dužeg vremena ponovno se okupljaju Wireless Udruge oko "Saveza Wireless Udruga u Hrvatskoj" (HrfreeNet). Ovaj put je pristup malo drugačiji i očekujemo bolje rezultate od prošlog puta kada se savez raspao zbog loše organizacije. Za sada su se definirani ciljevi i u pripremi je izrada web stranica HRfreeNet-a. Udruga KAWireless i njeni članovi djelovat će aktivno u Savezu koliko im slobodno vrijeme bude dozvolilo.

Last Updated ( Thursday, 11 February 2010 )
Read more...
 
<< Start < Prev 1 2 3 Next > End >>

Results 1 - 9 of 25
(C) 2019 KAWireless - Udruga korisnika bežičnih sustava grada Karlovca
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.